KAMENNÝ KOBEREC

Profesionálny prístup + vysoká kvalita Univerzálna podlahovina do interiérov aj exteriérov s jedinečnými vlastnosťami.

Odolný mínusovým teplotám

Text…

Stabilný pred UV žiarením

Text…

Pevný pri povrchovému tlaku

Text…

Jednoduchá údržba pri znečistení

Text…

Použiteľný v Interiér / Exteriér

Text…

Kamenný koberec – Epoxidový / Polyuretánový
Dekoratívny betón – Razený | Široká škála farieb a vzorov ( melír, jednofarebný
Profil stone – Schodiskový ( Prírodný hliník AL

KAMENNÉ KOBERCE VYTVÁRAJÚ ATRAKTÍVNY POVRCH

Kamenné koberce vytvárajú hladký, rovnomerný a atraktívny povrch v širokej škále prírodných alebo farebných kameňov. Kamenné koberce majú toľko jedinečných funkcií, že ich jednoducho neprekonáva žiadny iný typ podlahy. Pozoruhodná alternatíva k tradičnému kobercu, dlaždiciam, vinylu alebo drevu.

K DISPOZÍCII RÔZNE SYSTÉMY

V závislosti od toho, kam sa bude kamenný alebo mramorový koberec montovať, sú k dispozícii rôzne systémy. Ak má byť podlaha umiestnená vonku alebo na mieste s veľkým slnečným žiarením,  odporúča sa použitie polyuretánové spojivo, ktoré je 100% UV stabilné,  pretože epoxid vo všeobecnosti viac žltne, nie je tak flexibilný a pod vplyvom UV žiarenia krehký.

PEČATIŤ KAMENNÝ KOBEREC?

V miestnostiach, ako sú toalety alebo kúpeľne, existuje z hygienických dôvodov možnosť pečatiť kamenný koberec. To znamená, že póry sú zväčša vyplnené priehľadnou hmotou, takže je takmer nemožné, aby špina prenikla pod kamenný koberec.

ÚDRŽBA KAMENNÉHO KOBERCA

Povrch sa udržuje klasickým spôsobom – vysáváním, zametaním, vytieraním, parným čistením apod.

Otvorená štruktúra povrchu je vhodná tam, kde povrch nie je zaťažovaný vodou. Naopak jej veľkou výhodou v interiéri je, že sa v porovnaní s plávajúcou podlahou netvoria na povrchu prachové chuchvalce, prach postupne zapadá do štruktúry a jednoducho ho odstránite práve klasickým vysávačom.

Kamenný koberec je vodepriepustný a teda neslúži ako hydroizolácia.

KAMENNÝ KOBEREC JE BEZÚDRŽBOVÝ

Kamenný koberec je bez-údržbový. Po zime doporučujeme povrch umyť hadicou či tlakovou vodou. Ďalej povrch nepotrebuje z pohľadu jeho funkcie či vlastností ďalšiu údržbu.

V lete sa netvoria na povrchu kaluže a v zime sa nešmýka, povrch je pevný a bez špár, je mrazuvzdorný a nenáročný na údržbu.

UNIKÁTNE VLASTNOSTI

Pri rozpúšťaní ľadu sa na povrchu netvoria kaluže, takže pri opätovnom zamrznutí nedochádza k tvorbe zľadovatelej plochy. Ľad pretrváva v medzerách medzi kamenivom a pri oteplení preteká voda pomedzi vrstvu kamenného koberca.

Pre bližšie informácie, cenovú ponuku, prosím vyplnte nižšie uvedený formulár. Ďakujeme!